היכרות עם המטבח

Posted on

היום תמר התעכבה בעבודה עד מאוחר אז הייתי צריך להכין לילדים לאכול ארוחת ערב. כל כך פחדתי להיכנס למטבח ובסוף הבנתי שזה לא נורא כל כך ואפילו נחמד. הילדים רצו פיצה, אז כשהילדים רוצים פיצה דבר ראשון רצים לגוגל ומחפשים מתכון. יצא טעים דווקא.

אם תרצו להכין זה המתכון שהשתמשתי בו:

  1. שמים בקערה 500 גרם קמח, שתי כפיות של שמרים יבשים וכפית סוכר. לאחר מכן שופכים לקערה כוס ורבע מים פושרים, ארבע כפות של שמן (עדיף שמן זית) וכפית מלח. מפעילים את המיקסר עד שהבצק גמיש.
  2. לוקחים עד הבצק ועושים ממנו צורה של כדור ושמים עליו ניילון נצמד ומחכים שיתפח הבצק למשך 40 דקות.
  3. מפזרים קמח על השולחן ולרדד את הבצק בצורה עגולה. לוחצים על הבצק כדי שתהייה מסגרת
  4. מכינים את הרוטב במחבת עם כפית שמן זית ושלוש עגבניות קצוצות ומקולפות מוסיפים חמישה שיני שום לאחר שכשנו אותם ומבשלים למשך כמה דקות לאחר מכן מוסיפים כפית של בזילקום (עדיך טרי אם יש) וכפית של אורגנו יבש. לסיום שופכים שתי כפות גדושות של רסק עגבניות ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  5. שופכים את הרוטב על הבצק ומפזרים למעלה את הגבינה הצהובה המגורדת.
  6. מורחים את הקצה של הבצק בשמן זית ואופים את הפיצה ב-200 מעלות עד להשחמה.
  7. בתיאבון

אם אני הצלחתי להכין כל אחד יכול.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s